Video: Lepe noge in zadnjica



Kako oblikovate noge in zadnjico?
Za lepe noge in zadnjico lahko poskrbite to enostavnimi in varnimi vajami, kot so stoječi počepi, počepi ob pomoči telovadne žoge ter z bočnim dvigovanjem nog. Sledite izkušenim fitnes trenerjem in poskrbite za lepe noge in zadnjuco tudi med nosečnostjo.


  • Novi video nasveti

    imageVIDEO: Zdrava prehrana v nosečnosti in po porodu

    Obstaja veliko napačnih prepričanj in mitov v zvezi s prehrano nosečnice, vsekakor pa je uravnotežena in pestra prehrana najboljša izbira v nosečnosti in po porodu. Pomembno je uživati hrano bogato s hranilnimi snovmi, vitamini in minerali.
    Več >>

    imageVIDEO: Prehrana v nosečnosti

    Zdrava prehrana je pomemben del nosečnosti same. Če se zdravo prehranjujete vi, bo zdravo v vas živel tudi vaš otrok. Poglejte si video nasvet strokovnjakinje o pomenu zdravega prehranjevanja v nosečnosti.
    Več >>

    imageVIDEO: #telovadimdoma s Tanergijo - 3. del

    Tokrat se bomo s Tanergijino ambasadorko Jano preizkusili v naravnem gibanju, v videu na dnu članka pa preverite, kako se lahko gibljemo medtem, ko sedimo.
    Več >>

    imageVIDEO: #telovadimdoma s Tanergijo - 2. del

    Ta teden bomo s Tanjo Želj telovadili za manj bolečin v križu, Tanergijina ambasadorka Anita pa nam bo pokazala 7-minutno ogrevanje in 17-minutni pilates za odlično preventivo v boju proti bolečinam v križu.
    Več >>

    imageVIDEO: Jogijske vaje za nosečko

    Vadba joge je zelo primerna za nosečnice, saj pomaga okrepiti mišice medeničnega dna, pripomore k boljši prekrvavitvi celotnega telesa, poskrbi za razteg telesa ter s sprostitvenimi in dihalnimi tehnikami pripravi nosečnico na porod.
    Več >>