Zdravilni napitek, ki zmanjšuje apetit

M.H. | 30.7.2018

Če se trudite shujšati in želite živeti zdravo, potem vam bo ta recept prišel zelo prav. Z njim boste zaužili veliko hranilnih snovi, nasitil vas bo in napolnil z energijo!

 

Tempo življenja nas vse prevečkrat sili, da posegamo po hrani, ki je siromašna, ima pa veliko kalorij. Našemu organizmu ne naredi nič dobrega, nalagajo se maščobe, energije pa telo ne prejme.

Zato je prav, da se vsak dan trudimo živeti čim bolj zdravo. S tem zdravilnim napitkom boste pomagali telesu, da bo dobilo vse potrebne snovi za normalno delovanje, odvečni kilogrami pa se bodo topili še hitreje.

 

Kremni napitek namesto običajnega obroka

Super obrok je lahko tudi kremni napitek. Po njem se boste počutili polni energije, vaše telo pa bo dobilo veliko zdravilnih snovi. Napitek vas bo nasitil in preprečil volčjo lakoto, ki je še kako dobro poznana in ki naredi veliko škode!

 

Priprava napitka

Za hranljivi napitek potrebujete skodelico grškega jogurta, eno slivo (lahko posušeno), eno breskev ali nektarino, dve veliki žlici narezanega avokada, dve veliki žlici borovnic, veliko žlico ovsenih kosmičev, ki ste jih namakali v vodi eno uro in ščepec pekoče mlete paprike.

Sadje narežite na kocke, nato ga dajte v mešalnik, dodajte ovsene kosmiče in jogurt. Vse dobro zmešajte, na koncu dodajte še ščepec paprike.

Količina zadostuje za obrok, če ga boste imeli za malico, pa zadostuje za dve osebi.