• Novi članki

  imageKoristi in pomen vadbe v nosečnosti

  Vas zanima kako in na kakšen način vadba v času nosečnosti pripomore k boljšemu spancu, zmanjšanju bolečin v križu, večji ravni osebne energije ter navsezadnje k zmanjšanju možnosti za nastanek različnih zapletov med nosečnostjo in pri porodu?
  Več >>

  image10 minut za plesni pilates: 4. del

  Nosečnica mora tudi v času nosečnosti nadaljevati z vadbo, ki pa mora biti sistematična, varna in zmerna. Z naslednjimi vajami si boste nosečke pomagale omiliti bolečine v križu in krepile svoje telo.
  Več >>

  image10 minut za plesni pilates: 3. del

  Nosečnica mora tudi v času nosečnosti nadaljevati z vadbo, ki pa mora biti sistematična, varna in zmerna. S predstavljenimi vajami si boste nosečke pomagale omiliti bolečine v križu in krepile svoje telo.
  Več >>

 • Novi video nasveti

  imageVideo: Krepitev mišic medeničnega dna

  Video z nasveti za krepitev mišic medeničnega dna. Zakaj je pomembno krepiti mišice medeničnega dna? Predstavljamo vam vaje za tri različne načine krepitve mišic medeničnega dna.
  Več >>

  imageVideo: Krepitev prsnih mišic ter rok

  Vaje za hrbet, prsa in roke lahko izvajate varno in skozi celotno nosečnost in po njej. Zelo učinkovite vaje za krepitev zgornjega dela telesa, za nošenje otroka brez bolečin.
  Več >>

  imageVideo: 11 nasvetov vadbe v nosečnosti

  11 korakov, 11 nasvetov kako vaditi med nosečnostjo.Posrbite za redno aktivnost, dobro počutje ter lažji porod.
  Več >>

 • Najbolj brani članki

  imageNosečnost in telesna teža

  Telesna teža ne narašča enkomerno med nosečnostjo. Koliko kilogramov je prav, koliko preveč in koliko premalo?
  Več >>

  imageTeža v nosečnosti

  Starega pravila »9 kilogramov v 9 mesecih« se nikakor ne gre držati.
  Več >>

  imageVaje za nosečnice 1.del

  Telovadba v času nosečnosti je zdrava in zaradi gibanja se bolje počutite, vendar priporočamo, da se posvetujete s svojim zdravnikom.
  Več >>

  imageKaj vse lahko počnem v nosečnosti?

  V času neštetih možnosti zna nosečnica poskrbeti zase in za svojega otroka ne le z branjem priporočene literature, pač pa tudi z veliko bolj alternativnimi zadevami.
  Več >>

  imageHoja med nosečnostjo

  Hoja je ena izmed najboljših vaj, ki jih lahko izvajate med nosečnostjo, saj krepi vaš srčno-žilni sistem, vas ohranja čile in zdrave ter v formi. Vaša kolena in gležnji pri tem niso obremenjeni.
  Več >>