• Novi članki

  imageKako postati fit po carskem rezu?

  Kdaj lahko začne ženska, ki je imela carski rez zares telovaditi in katere vaje so oz. niso primerne? Je lahko ženski trebušček tudi po carskem rezu spet raven?
  Več >>

  imageŽe 12. dm tek za ženske

  Le še dober teden in bomo lahko ponovno bodrili pogumne in vztrajne tekačice, ki se bodo v soboto, 27. maja 2017, v parku Tivoli v Ljubljani udeležile letošnjega že 12. dm teka za ženske. Ali pa se tudi same odpravile na petko ali desetko.
  Več >>

  image5 razlogov, zakaj je nosečka seksi

  Nosečniški trebušček, zaobljene telesne krivulje, polne prsi … le nekaj razlogov, ki potrjujejo, da so tudi nosečnice lahko pošteno seksi. Za vas smo zbrali pet razlogov, ki jih najpogosteje navajajo moški. Ženske, presenečene boste!
  Več >>

 • Novi video nasveti

  imageVideo: Krepitev mišic medeničnega dna

  Video z nasveti za krepitev mišic medeničnega dna. Zakaj je pomembno krepiti mišice medeničnega dna? Predstavljamo vam vaje za tri različne načine krepitve mišic medeničnega dna.
  Več >>

  imageVideo: Krepitev prsnih mišic ter rok

  Vaje za hrbet, prsa in roke lahko izvajate varno in skozi celotno nosečnost in po njej. Zelo učinkovite vaje za krepitev zgornjega dela telesa, za nošenje otroka brez bolečin.
  Več >>

  imageVideo: 11 nasvetov vadbe v nosečnosti

  11 korakov, 11 nasvetov kako vaditi med nosečnostjo.Posrbite za redno aktivnost, dobro počutje ter lažji porod.
  Več >>

 • Najbolj brani članki

  imageNosečnost in telesna teža

  Telesna teža ne narašča enkomerno med nosečnostjo. Koliko kilogramov je prav, koliko preveč in koliko premalo?
  Več >>

  imageTeža v nosečnosti

  Starega pravila »9 kilogramov v 9 mesecih« se nikakor ne gre držati.
  Več >>

  imageVaje za nosečnice 1.del

  Telovadba v času nosečnosti je zdrava in zaradi gibanja se bolje počutite, vendar priporočamo, da se posvetujete s svojim zdravnikom.
  Več >>

  imageKaj vse lahko počnem v nosečnosti?

  V času neštetih možnosti zna nosečnica poskrbeti zase in za svojega otroka ne le z branjem priporočene literature, pač pa tudi z veliko bolj alternativnimi zadevami.
  Več >>

  imageHoja med nosečnostjo

  Hoja je ena izmed najboljših vaj, ki jih lahko izvajate med nosečnostjo, saj krepi vaš srčno-žilni sistem, vas ohranja čile in zdrave ter v formi. Vaša kolena in gležnji pri tem niso obremenjeni.
  Več >>