Želite brezplačen priročnik za hujšanje?

Uredništvo Ringaraja.net | 14.5.2012

Ko se odločimo za načrtno izgubo odvečnih kilogramov, je potrebno imeti v mislih, da se tega lotimo zdravo in premišljeno. Pri tem vam lahko pomaga priročnik, ki si ga na svoj računalnik lahko naložite brezplačno. Preverite!

 


 

Hujšanje je pomembna tema sodobnega sveta, o kateri se vse več govori. Zaradi velikega števila popularnih diet, ki obljubljajo vsemogoče, velikokrat nerealne učinke in dosežke načrtnega odrekanja in stradanja, je lahko hujšanje tudi nevarno.

 

Ko se odločimo za načrtno izgubo odvečnih kilogramov, je potrebno imeti v mislih, da se tega lotimo zdravo in premišljeno. Zdravo hujšanje je počasno hujšanje, sestavljeno iz uravnotežene prehrane, pravilne razporeditve obrokov skozi dan, zmernega zmanjšanja kaloričnega vnosa in redne telesne aktivnosti. Le zdravo hujšanje je za telo vzdržno, saj ne pride do jojo efekta oziroma ponovne pridobitve kilogramov.

 

Brezplačen priročnik z načeli zdravega hujšanja, ki so ga strokovnjaki podjetja Genelitik, ki ponuja genske analize, pripravili v sodelovanju z vodilno slovensko nutricionistko Andrejo Širca Čampa, predstavi pomembne napotke in priporočila zdravega hujšanja, ki jih upošteva LifeGenetics Slim metoda.

 

Brezplačen priročnik za zdravo hujšanje si lahko naročite na spletni strani LifeGenetics.