Tudi v pajkicah in trenirki si lahko stilsko usklajena

Helena Primic | 17.4.2021

Preverite tri predloge za modne kombinacije s trenirko ali pajkicami, ki so hit letošnjega leta 2021. Da boste tudi doma in na vozičkanju stilsko usklajene!

 

Skrb za otroke in gospodinjstvo, delo na domu in šolanje na daljavo, koronarazmere ... ni čudno, da mame vse več dni preživimo v pajkicah, trenirkah in drugih udobnih oblačilih za doma.

Toda, ali to res pomeni, da moramo biti zato neurejene in neprivlačne?

 

PREBERITE TUDI: Začimbe za raven trebušček

 

Na spletni strani The Motherchic smo preverili tri modne kombinacije 2021, ki dokazujejo, da ste lahko tudi v pajkicah in "joggerkah" oziroma spodnjem delu trenirke stilsko usklajene.

"Joggerke so kul, simpatične in udobne ter kos garderobe, ki ga lahko nosimo celo leto. Z njimi bo tvoj stil sproščen in stilski, brez da bi bila videti neurejena in površna. Z njimi ti bo vsekakor udobno, pa še trendi boš," zagotavlja Lindsey iz The Motherchic. 

 

1) Pomladna športnica

Pomladna športnica

S to športno kombinacijo se lahko odpravite tako na tek z vozičkom kot sprehod po mestu. Če boste tudi zares športno aktivne (Tukaj preverite video o vadbi s pomočjo vozička!), ne pozabite na športni modrc (še posebej, če dojite!), v vsakem pa v športni nahrbtnik ne pozabite dodati stekleničke vode.  

 

PREBERITE TUDI: Čiščenje kože - Naravna čistila iz domače kuhinje

 

2) Udobna frajerka

Udobna frajerka

Tale kombinacija je ultimativni dokaz, da ste lahko prava modna ikona tudi v spodnjem delu trenirke. Za šik videz bo poskrbela ohlapna majica s potiskom, nizki sandali, dolga verižica in kakšen kos "indijanskega" nakita. Ne pozabite tudi na obvezno čim večjo torbo (ki bo služila tudi kot previjalna torba), ki bo ne le dopolnila vaš stil, temveč boste vanjo lahko pospravili tudi dodatno pleničko in vse tiste obvezne materinske dodatke.

 

PREBERITE TUDI: Nosečniška oblačila - 9 uporabnih trikov

 

3) Vikend bojevnica

Vikend bojevnica

Zakaj bojevnica? Ker ženske med vikendom poskušamo ujeti vse tiste opravke, ki nam jih med tednom ni uspelo - nakupi, obisk tržnice, kava s prijateljico, sprehod po parku, kosilo pri babici in dedku. No, v tej modni kombinaciji se lahko odpravite na katerikoli omenjen opravek, povsod boste videti sveže, urejene in modne. 

Tukaj preverite, kaj odgovoriti na vsiljive vzgojne nasvete!