Rebeka sijala za Sonček

Uredništvo Ringaraja.net | 9.6.2017

Komaj šest mesecev po rojstvu druge hčerke Sije je Rebeka Dremelj spet v polnem zagonu in ponovno navdušuje. Poleg družinskih in poslovnih obveznosti, je namreč pričela tudi redno nastopati s svojim bendom. Tudi z dobrodelnimi nastopi!

 

Rebeka Dremelj, ki se vedno rada odzove na vabila za dobrodelne nastope, predvsem kadar gre za otroke, je razveselila številne obiskovalce vseslovenskega srečanja Zveze Sonček - društva za cerebralno paralizo Slovenije, ki so na prijetnem poletnem pikniku obeležili tudi 35 let uspešnega delovanja mariborskega društva Sonček Vrtiče pri Mariboru. "Rebekin nastop je bil zelo lepo sprejet, saj je več kot eno uro zabavala in animirala vse zbrane, ki so z njo tudi zapeli in zaplesali," je povedala predsednica društva Lidija Šestak Zorič

"Vedno mi je toplo pri srcu, ko vidim, da s svojim nastopom vsaj za kratek čas polepšam dan otrokom in njihovim staršem, ki se vsak dan soočajo s težkimi življenjskimi situacijami," je povedala Dremljeva, ki je ob koncu nastopa Centru Sonček Vrtiče pri Mariboru poleg pesmi in pozitivne energije podarila tudi igrače Fisher-Price. V podjetju Fisher-Price so namreč prepričani, da je dobra igrača lahko ključ do znanja in uspeha za prav vsakega otroka, zato se z veseljem pridružujejo tovrstnim dobrodelnim projektom tudi v Sloveniji.

Dremljeva se sicer že veseli poletnih dni, ko bo nastopov še več, "saj fantje zares dobro igrajo, tako da mi je prav vsak nastop z njimi pravi užitek", še dodaja priljubljena slovenska pevka.