16. dm tek: Letos posebno glasbeno presenečenje

S. M. | 1.5.2022

Prijave in priprave na 16. dm tek za ženske so se pričele! Eden večjih tekaških dogodkov pri nas se bo odvijal v soboto, 11. junija v parku Tivoli. Letos ne bo manjkalo niti dobre glasbe, ki nas bo dvignila na noge med in po teku.

 

Za vzdušje in motivacijo na teku bodo poskrbeli Čuki, ki so že stari znanci dm teka za ženske. Med njihovimi hiti bo brez dvoma tudi pesem Krokodilčki, ki letos praznuje že 30. rojstni dan.


Po dogodku pa bo za glasbeno poslastico poskrbela Nina Pušlar, ljubiteljica športa in ženske energije. Nina obljublja zabavo, ki ji ne bo konca. »Veselim se našega skupnega druženja na 16. dm teku. V preteklosti smo skupaj z dm-om že ustvarjali veliko lepih skupnih zgodb, leta 2015 sem kot tekačica tudi sama sodelovala na 10. dm teku za ženske«, pravi Nina.

Z veseljem bo letos svoje športne copate zamenjala za mikrofon. »S svojo spremljevalno zasedbo se veselim in komaj čakam, da zapojem za vse vas, da skupaj preživimo čudovito popoldne in obljubim, da vas po vseh pretečenih kilometrih pričakam s pesmijo Lepa si, lepa si,… in še mnogimi drugimi. Se vidimo 11. junija v parku Tivoli!«, je še dodala pevka.


nina pušlar

Za vzdušje in motivacijo na teku bodo poskrbeli Čuki, ki so že stari znanci dm teka za ženske. Po dogodku pa bo za glasbeno poslastico poskrbela Nina Pušlar, ljubiteljica športa in ženske energije. (FOTO: Tek za ženske)

 

Prijave na tek so v polnem teku!

Kot običajno lahko izbirate med krajšo progo, ki obsega pet kilometrov in daljšo z 10 kilometri. Novost je dm trail tek, kategorija namenjena moškim in ženskam, ki je oblika razgibanega teka, na katerem so vzdržljivost, nepredvidljivost in povišan adrenalin glavne značilnosti.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše tekače, Oskarjev tek je namenjen vsem otrokom od 2. do 12. leta starosti.

 

Prijave za tek so se odprle že 29. marca, vendar se lahko ŠE PRIJAVITE TUDI VI!

Več informacij pa vas čaka na spletni strani www.tekzazenske.si in v vseh dm prodajalnah po Sloveniji.


Pripravljajmo se skupaj za 16. dm tek!

Če bi radi bili dobro pripravljeni za letošnji tek (5 ali 10 kilometrov), se lahko še vedno pridružite skupnim pripravam. Priprave potekajo vsak četrtek, do 9. junija, ob 17.30, v družbi tekaških inštruktorjev in bodo trajale uro in pol.

Letos bodo potekale v kar petih slovenskih krajih – v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru in v Ajdovščini.

  

Priprave so brezplačne in se nanje ni treba prijaviti.

 

tek za ženske Se vidimo na 16. dm teku, kjer ne bo manjkalo dobre zabave in prijetnega druženja.