VIDEO: #telovadimdoma s Tanergijo - 5. del



Če spadate med ljudi, ki se težko spravite k vadbi, potem imam za vas dobro novico.
Za telo je koristno že, če se gibljete vsaj deset minut v kosu!
 
Dovolj je 10 minut na dan! 
Izgovor, da imate premalo časa, torej povsem odpade. Ni vam namreč potrebno čakati na obdobje v dnevu, ko imate na voljo vsaj eno uro časa.
Dovolj je že, da si sestavite desetminutne mini vadnice. Takšna kratka vadba bo za telo mnogo boljša kot nič gibanja.
 
POGLEJTE TUDI VIDEO:  Telovadimo za manj bolečin v križu
 
Danes sem tako za vas v zgornjem videu pripravila 13-minutno jutranje prebujanje sede oziroma le 13 minut jutranjega miganja, ki vas bo na nežen način pripravilo na dan, ki sledi.
V spodnjem videu pa vas čaka devetminutno jutranje prebujanje v opori na vseh štirih. Obe vaji lahko izvajate izmenično vsako drugo jutro ali se odločite, da boste izvedli kar obe v istem jutru.




 
NOVO: V maju pilates v živo na Facebooku
Za vse tiste, ki si želite bolj intenzivno telovadbo, pa se nam lahko pridružite na Tanergijinih plačljivih programih za začetnike, poznavalce in naprednejše, poseben in prilagojen program za telovadbo na domu pa čaka tudi nosečnice ter mamice po porodu.
 
 PREBERITE TUDI: Poporodne poškodbe se ne bodo pozdravile same
 
In še posebna novost: v ponedeljek, 4. maja 2020 bomo na Tanergiji začeli z vadbo pilatesa v živo v zaprti skupini na Facebooku. Izvedli bomo 12 vadb na teden tako za naše stalne stranke, ki komaj čakajo, da Tanergijini centri ponovno odprejo svoja vrata, kot za vse druge, ki ste se odločili, da želite telovaditi doma (nav)kljub domači karanteni. Zaradi izrednih razmer smo se odločili za posebno koronaceno - za vseh 49 vadnic v maju boste odšteli le 50 evrov. Več informacij najdete na tej povezavi.

Če imate kakšno vprašanje, mi lahko tudi pišete na tanja@tanergija.si, sem vam z veseljem na voljo za vse gibalne dileme in izzive. 
Mi smo tu za vas, da boste lahko tudi v domači karanteni poskrbeli za svoje telo, da boste zdravi ter predvsem čim dlje časa v življenju samostojni in funkcionalni!




 
Tanja Želj Tanja Želj je ambasadorka zdravega načina gibanja, razmišljanja in življenja. Je idejni in strokovni vodja pilates centra Tanergija®, vodi tudi spletni projekt Fit okoli 40. Jedro njenega življenja je njena družina – hčerka Ela in partner Mark.
Njene ideje ter več informacij o njenem delu in storitvah najdete na Tanergija.si in na Tanjazelj.si.