Sikanje avre tudi kot pomoč pri zanositvi

Helena Primic | 20.2.2023

Med priznanimi komplementarnimi metodami, ki zaznavajo človekovo subtilno energijsko polje in njegove nepravilnosti, je tudi slikanje avre s Kirlianovo kamero, ki vam lahko pomaga tudi pri težavah z neplodnostjo.

 

Da je v fizičnem, čustvenem ali/in energijskem telesu prišlo do neravnovesja, lahko s pravimi metodami zaznamo že veliko prej, preden nam laboratorijski izvidi uradne medicine zaznajo bolezen oziroma okvaro katerega od organov, telesnega sistema ali procesa.


Takšen preventivni pregled splošnega fizičnega in energijskega stanja je zato priporočljiv tudi pri težavah z zanositvijo. Še posebej takrat, ko uradna medicina ne najde pravega vzroka za neplodnost

 

Kirlianova kamera

Med priznanimi komplementarnimi metodami, ki zaznavajo človekovo subtilno energijsko polje in njegove nepravilnosti, je tudi slikanje avre s Kirlianovo kamero, ki jo priznava in proučuje tudi uradna znanost.

Na področju Kirlianove fotografije je trenutno največja avtoriteta prof. dr. Konstantin Korotkov, predsednik Mednarodne zveze za medicinsko in uporabno bioelektrografijo, profesor za računalništvo in biofiziko na Zvezni univerzi za informacijsko tehnologijo, mehaniko in optiko v Saint-Petersburgu ter začetnik znanstvene panoge imenovane Elektrofotonika, ki znanstvenikom omogoča vpogled v človekovo energijsko polje za lažje diagnosticiranje telesnih neravnovesij in motenj.

Dr. Korotkov je ugotovitve svojih več kot tridesetletnih raziskav objavil v preko 200 znanstvenih člankih, patentiral 17 izumov na področju biofizike, napisal pa je tudi devet knjig, ki so prevedene v več svetovnih jezikov. 

"Kirlianova tehnologija je trenutno edini način na svetu, ki omogoča beleženje majhnih fragmentov človekovih avričnih vibracij," pojasnjuje prof. dr. Igor Kononenko iz Fakultete za računalništvo in informatiko.

 

POGLEJTE TUDI: Luknja v otrokovi avri

 

Kako poteka slikanje avre s Kirlianovo kamero?

Čeprav slikanje avre s Kirlianovo kamero poteka z znanstveno zelo zapleteno metodo GDV (gre za kompleksno interakcijo med električnim poljem in ionizacijo plinov, ki poteka med merjenjem), je sam postopek zelo enostaven, z njim pa je možno izmeriti ne le energijska polja oziroma vibracije človeka, temveč tudi predmetov, prostorov in simbolov (recimo logotipa podjetja). 

Pod prozorno elektrodo, kamor boste dvakrat zapored namestili blazinice vseh prstov na levi in desni roki, je nameščena posebna video kamera, ki deluje kot pretvornik, ki digitalizira posneto sliko in jo prenese v računalnik.

Ko terapevt zažene slikanje avre, se v kameri sproži foton, iz prsta pa se odbije elektron iz energijskega polja okoli prsta. Na ta način Kirlianova GDV kamera zajame žarčenje oziroma energijo okrog prsta, kjer imamo živčne končiče in energijske meridiane, ki oddajo signale, ter s pomočjo zahtevne programske opreme sestavi celotno energijsko polje človeka - avro.

Avrično polje zdrave osebe je na sliki gosto in enotno, barve se rahlo spreminjajo od modre do oranžne in rumene. Če pa nastajajo "zevi in plameni", je to pokazatelj, da gre za motnje pri distribuciji energije posameznemu energijskemu polju. Motnje so lahko na telesni ravni (funkcionalni ali/in na ravni organov) ali na psihični oziroma duševni ravni.

slikanje avre

 

Poglobljen pogled v energijsko stanje telesa in duha

"Ko se nam na računalniku prikažejo rezultati slikanja avre, smo pozorni na to, kje energijski tokovi zastajajo, na katerih mestih je energije premalo, kje v telesu se pojavlja neravnovesje, kako delujejo posamezne čakre, kakšen je nivo stresa in kako delujejo organski sistemi.

S slikanjem avre lahko ugotovimo morebitne težave nekje dva meseca preden se pojavijo na fizičnem telesu, tako da si lahko stranka pomaga s preventivo. V kolikor pa že ima fizične (ali kakšne druge) težave, pa s pomočjo slikanja avre lažje odkrijemo vzroke, saj nam slika avre pokaže energijsko delovanje žlez, živčnega, prebavnega in urogenitalnega sistema ter kako deluje srce in ožilje.

Na podlagi ugotovljenih neravnovesij terapevt stranki tudi svetuje, kaj storiti za izboljšanje stanja," so nam zaupali v Zdravilnem gaju Tunjice, kjer poleg slikanja avre s Kirlianovo kamero ponujajo številne druge metode naravnega zdravljenja - od energijskih točk in vode, ki dviguje energijski optimum, do različnih masaž in regeneracijske komore.

 

POGLEJTE TUDI: Homeopatskih zdravil ne uživajte na pamet!

 

V Rusiji je slikanje avre uradna diagnostična metoda

Čeprav v Sloveniji uradna medicina še vedno ne priznava nobene komplementarne metode (homeopatije, bioresonance, akupunkture, slikanja avre ...) kot metode, ki lahko pomaga tako pri diagnosticiranju kot zdravljenju, je tehnika GDV dr. Korotkova v Rusiji uveljavljena kot uradna metoda diagnosticiranja, ki jo že leta uporabljajo v zdravniški okoljski praksi.

Tehnika GDV namreč temelji na dolgoletnem razvoju ruskih znanstvenikov, uspešno pa je bila potrjena tudi s kliničnimi testi v Angliji, Švici, ZDA, Nemčiji, Španiji, Arabskih emiratih, na Škotskem in na Kitajskem, pa tudi v Sloveniji. 

Rusi so razvili tudi GDV Sputnik senzor, ki omogoča merjenje energij v prostoru in okolju, ki ga imajo tudi v Zdravilnem gaju Tunjice, saj so slovenski uradni predstavniki tehnologije GDV.


slikanje avre