Rekordno zanimanje za letošnje Okrogle trebuščke

PR | 17.3.2021

Strokovne vsebine z več kot 20 področji kot so materinstvo, nosečnost, vzgoja in izdelki za najmlajše, podprte s strani strokovnjakov, bodo ponovno postregle z obilico informacij in odgovorile na vprašanja, s katerimi se ubadajo nosečnice in starši.

 

V Minicity Ljubljana je vse pripravljeno na prvo letošnje spletno srečanje in mreženje za bodoče mamice Okrogli trebuščki.

To bo - glede na veliko zanimanje in do polovice marca že preko 300 prijavljenih - doseglo rekordno število udeleženk ter ponovno postreglo z odličnimi informacijami za nosečnice.

 

Strokovne vsebine za nosečnice in starše

Minicity Ljubljana, ki bodoče mamice po vsej Sloveniji že peto leto zapored razveseljuje s predavanji, delavnicami in praktičnimi vajami za nosečnice v okviru projekta Okrogli trebuščki, se aktivno pripravlja na naslednje mreženje.

Strokovne vsebine z več kot 20 področji kot so materinstvo, nosečnost, vzgoja in izdelki za najmlajše, podprte s strani strokovnjakov, bodo ponovno postregle z obilico informacij in odgovorile na vprašanja, s katerimi se ubadajo nosečnice in starši.

 

Tudi letos varno preko spleta

Okrogli trebuščki, ki bodo tokrat razveselili že šestnajstič, bodo tudi letos potekali v varnem in udobnem okolju - prek spleta.

»Priznam, preden smo Okrogle trebuščke novembra lani prvič preselili na splet, smo se malo bali. Nismo vedeli, ali bomo lahko izpolnili obljube sodelujočim partnerjem in ohranili enako kakovost mreženja, kot so ga bile vajene udeleženke prejšnjih dogodkov v živo. Izkazalo pa se je, da je bil to eden izmed najbolj obiskanih in najbolj interaktivnih spletnih seminarjev, ki smo ga izvedli, zato bomo na takšen način nadaljevali tudi v prihodnje.

To seveda ne pomeni, da se Okrogli trebuščki nikoli več ne bomo srečali v živo. Le program smo izpilili do te mere, da nosečnicam omogočimo zares varno izkušnjo, v letošnjem letu pa sledi še ogromna nadgradnja projekta z "vsebinami na zahtevo", do katerih bodo lahko interesentke dostopale kadarkoli.

Mreženje pa bomo že letos preselili tudi na vse trge bivše Jugoslavije in tako še povečali svojo prepoznavnost, blagovno znamko pa postavili ob bok največjim v Evropi. Bodoče mamice, vabimo vas k prijavi – verjemite, ne bo vam žal,« je povedala Jasna Žaler Culiberg, ustanoviteljica Minicityja in mamica treh majhnih otrok.

Marčevski dogodek so ponovno podprli partnerji s področja nosečnosti: Abena Helpi, Bambo Nature, Bayer, Biobanka, HIPP, NLB, Medisanus, OrthoDental, Porodnišnica Postojna, Volkswagen, Peg Perego, Hiša vizij, Cukr Biro, Fek's Bedding, Intim.me, Mul'c, Tosama, La Popsi, ZoliPops Slovenija, Torras, Vodno mesto Atlantis, Medis, Makra kozmetika, Dotica, Mini pearls, Lux Baby, IBBA PLUS - Rolly in dm. Medijska pokrovitelja mreženja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.

Podrobnosti o dogodku in prijavnico najdete na tej povezavi.