Prenovljen San Simon Resort še bolj družinski!

PR | 8.3.2019

San Simon Resort v Izoli bo konec marca svoje goste sprejel v prenovljenem hotelu Haliaetum in depandansi Sirena, ki bosta s svojo ponudbo še prijaznejša družinam.

 

Hotel Haliaetum in depandansa Sirena v San Simon Resortu v Izoli bosta konec marca 2019 prve goste sprejela v popolnoma novi in sveži podobi.

Celovita prenova obsega vse sobe s kopalnicami in balkoni, recepcijo in notranji bazen v hotelu Haliaetum, poleg hotela pa se prenavlja tudi depandansa Sirena.

 

Prenova obeh objektov je skladna s sodobnimi hotelskimi trendi, ki sledijo družinskemu standardu bivanja. Pri tem se povečuje tudi število ležišč v obeh objektih.

Poleg namestitvenega dela se delno prenavljajo tudi glavna restavracija San Simon, gostinski lokal Bistro tik ob morju in tobogan. Tudi ponudba San Simona bo nadgrajena v konceptu družinam prijaznega hotela.

 

32 družinskih sob

 

Prenova hotela in počitniška ponudba je usmerjena k udobju bivanja družin, kjer bo na razpolago kar 32 družinskih sob. Ob prenovi sob bodo gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago bodo otroški meniji in kotički, zunanja igrala, mini klubi in po naročilu v sobah tudi osnovne potrebščine za nego otrok.

V San Simonu se na kopališču ohranja edini tobogan na slovenski Obali, ki bo prenovljen.

 

Ponudba za družine

V San Simon Resortu vas bo navdušil bogat animacijski program za otroke in starše. V miniklubu otroci lahko ustvarjajo na ustvarjalnih delavnicah, zaplešejo v minidiscu ob morju ali se skupaj s starši odpravijo na večerni pohod z baklami.


Ponudba za rekreativne

San Simon Resort leži tik ob morju, stran od mestnega vrveža in prometa. Gostom nudi odbojkarsko igrišče, igrišča za tenis, mini golf, urejeno kopališče in ostale kolesarske in peš poti.

Kraj je odlično izhodišče za raziskovanje obmorske kulture in zgodovine, saj se neposredno ob resortu nahaja arheološki park rimske vile ter ostale poti, ki vodijo k odkrivanju starega ribiškega mestnega jedra in zaledja Istre.

Več o prenovljenem San Simon Resortu in posebnih ponudbah za družine najdete na tej povezavi.