Ohladimo se na Lagunkovem družinskem dnevu

Uredništvo Ringaraja.net | 10.8.2018

Na Laguni Mestni plaži bodo to nedeljo, 12. avgusta 2018, pripravili že 3. Lagunkov družinski dan s privlačnim zabavno-športnim programom za otroke in starše. Otroci do enega metra višine imajo vstop prost!

 

Vročinski val še kar vztraja, zato si privoščite osvežitev za vso družino. Na Laguni Mestni plaži bodo to nedeljo, 12. avgusta 2018, pripravili že 3. Lagunkov družinski dan s privlačnim zabavno-športnim programom za otroke in starše.

 


Najboljša vodna zabava v mestu!

Maskota Lagunko bo v sodelovanju z Zavodom G-rega ponovno poskrbel za športne in ustvarjalne delavnice, plesne igre, nagradne igre, poslikavo obrazov, nastop Baloonka, štafetne igre, skakalne gradove, vodno aerobiko, vaterpolo ter še več iger in zabave v vodi, ki bodo potekale od 10. do 18. ure.

Program se bo začel ob 10. uri dopoldne s plesnim mini discom, ob 11. uri se bodo otroci lahko preizkusili v body zorbing poligonu, ob 11.30 uri pa bodo na svoj račun prišli vsi malčki, ki obožujejo poslikavo obraza. Ob 12. uri bo kolo sreče določilo srečneže dneva, ob 12.30 uri se bodo začele štafetne igre v vodi, ob 13. uri je čas za vodno odbojko, medtem ko bodo nogometaši prišli na svoj račun ob 14. uri na nogometni fan coni, kjer bo postavljena velika nogometna tarča. Ob 14.30 bo čas za obvezen vaterpolo, ob 16. uri bomo lahko občudovali nastop Baloonka - posebnih figur iz balonov, ob 16.30 uri pa se bodo na vodni aerobiki Laguna Befit Center lahko razmigale tudi mame.


Manjši od enega metra vstop prost!

Na Laguni Mestni plaži imajo otroci, ki so manjši od enega metra, prost vstop, s klubsko karto Klub Laguna pa dnevne vstopnice kupujete po posebnem ceniku oziroma tudi z do 50 % nižjimi cenami. Ali ste vedeli, da se Laguna Mestna plaža že deset let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč?

Več o njihovi ponudbi preverite na njihovi Facebook strani, kjer boste našli tudi obvestila o nočnem kopanju vse do 24. ure, ki ga organizirajo v zelo vročih dneh.

 

 

Ne spreglej nagradne igre na Ringarajini Facebook strani,
v okviru katere lahko zadeneš


2 VSTOPNICI ZA LAGUNKOV DRUŽINSKI DAN!