FOTO: TOP ženske frizure poletja 2021

Helena Primic | 14.6.2021

Preverite, katere ženske frizure bodo najbolj atraktivne to poletje. Presenečeni boste!

 

Tudi vi že vrsto let nosite enako preverjeno frizuro in razmišljate o bolj konkretni spremembi frizure?

Preverite, kaj o letošnjih ženskih frizurah pravijo modni trendi, na katere je vplivala tudi korona, zato ni nujno, da vam bodo vse ideje všeč. 

 

Osvobojeni naravni kodri

V resnici so naravni kodri modni že kar nekaj let, toda letos jih boste lahko povsem spustili na svobodo - dolge ali kratke, goste ali redkejše, različnih barv in tudi sive. Nič več likanja in ravnanja kodrov, ki osvobojeni izražajo vašo svobodomiselnost, lahkotnost in naravnost. Naj zaplešejo kodri vseh barv, velikosti in značajev!

 

Frizure 2021

 

PREBERITE TUDI: Kako prvič ostriči otroka?

 

Kratek in srednje dolg paž različnih oblik

Srednje dolg paž, ki sega do konca ličnic, je morda na prvi pogled nezanimiva frizura, toda s to lahkotno frizuro ne morete zgrešiti tudi v tem poletju. Bistveno je, da svojemu bobu pustite, da diha - da ne krotite morebitnih kodrov, mu pustite, da vam zleze čez oči in ga sprejmete brezpogojno kot ravnokar rojenega dojenčka. Poigrate se lahko s prameni, pa tudi asimetrijo ali različnimi dolžinami, če imate nekoliko redkejše lase.    

 

Frizure 2021

 

Nova pixie - od vilinske do uporniške verzije

Frizura "pixie" - kratka frizura, s katero je zaslovela tudi Audrey Hepburn - je po mnenju stilistov vedno moderna. Še posebej letošnje poletje, ko jo lahko nosite v različnih dolžinah in njen videz spreminjate tako rekoč vsak dan. Želite bolj uglajeno in vilinsko pixie? Lase čim bolj pogladite ob glavi. Želite divji in uporniški videz? Sprednji del las s pomočjo utrjevalca dvignite visoko v zrak in pustite čim bolj razmršen videz. 

 

Frizure 2021

 

PREBERITE TUDI: Tudi v pajkicah in trenirki si lahko stilsko urejena

 

Mullet ali nova "bundesliga frizura"

Za tole top frizuro letošnjega poletja boste potrebovale največ drznosti in poguma. Frizura "mullet" namreč sproža različne misli: Se je morda strigla sama? A je to nova frizura "bundesliga"? Gre namreč za frizuro različnih dolžin, ki so spredaj krajše, zadaj pa vidno daljše. Kot vsako frizuro je tudi to frizuro enostavno treba znati nositi. Če boste nanjo ponosne, se ne čudite, če boste v svoji okolici sprožile nov modni trend.

 

Frizure 2021 

 

Dolgi lasje različnih dolžin kot v 70-ih

Če pustite, da vam frizura mullet zraste toliko, da najkrajši lasje segajo čez ramena, dobite frizuro, ki je bila priljubljena v 70-ih 20. stoletja in je za njeno priljubljenost poskrbela predvsem Farahh Fawcett - dolgi lasje različnih dolžin, ki so lahko tudi kodrasti. V 21. stoletju si lahko seveda privoščite še več svobode tako glede dolžin in pramenov kot oblike te polne in plešoče frizure.

 

Frizure 2021