Oblika penisa je pomembnejša od velikosti

Helena Primic | 20.12.2023

Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od velikosti, trdijo stari mojstri seksualnosti. Kakšna pa je najboljša oblika penisa?

 

Ste vedeli, da penis raste do smrti? Čeprav moško telo neha rasti pri tridesetih, penis raste še naprej. Starejši kot je moški, večji postaja njegov penis, ki raste tako v dolžino kot obseg.

Vsekakor dobra novica za vse moške, ki so obremenjeni z dvomi, da imajo morda premajhen penis.

Svojega junaka tam spodaj pa lahko potolažite tudi s posebnimi daoističnimi tehnikami, ki mu bodo pomagale, da bo pridobil optimalno obliko, ki je v resnici pomembnejša od velikosti, trdijo stari mojstri seksualnosti.   

 

Idealna oblika je goba

Po daoistični filozofiji za najboljšo obliko penisa velja penis v obliki gobe (velika glavica in ozko deblo), ki bi naj bila najbolj optimalna oblika za zadovoljitev ženske, saj velika glavica zagotavlja največjo stopnjo stimulacije.

Najmanj zaželena oblika penisa je trikotna oziroma v obliki svinčnika - z majhno in koničasto glavico ter širokim deblom. S penisom v obliki svinčnika je po daoističnem nauku veliko težje zadovoljiti žensko.

 

PREBERITE TUDI:  Ali tvoj moški zna injakulurati? 

 

Obliko penisa je možno spremeniti

Če je tudi vaš penis v obliki svinčnika, nikar ne obupujte, saj daoizem pozna tri vaje, ki lahko spremenijo obliko penisa.

1) Stisk v smeri glavice. Stiskajte penis v smeri glavice, kakor da bi ga molzli. To bo prisililo kri, da steče v glavico penisa in jo raztegnilo. Sčasoma, postopno, se bo glavica povečala, vse dokler ne bo dobila oblike gobe.

2) Stiskanje debla. Stiskajte deblo penisa, dokler ne bo postalo trdo kakor kamen. Ponavljajoče stiskanje bo povzročilo vse bolj čvrste erekcije.

3) Nihanje penisa. Ko boste obe zgoraj opisani vaji izvajali po nekaj minut, sedite na stol s stopali na tleh in razširite stegna. Penis zagrabite pri korenu in z njim nihajte na eno in drugo stran, tako da izmenično udarja ob vsako stegno. To počnite odločno, vendar ne tako močno, da bi vas bolelo. To bo utrdilo glavico penisa, jo povečalo in izboljšalo njeno obliko, da bo postala bolj podobna gobi. Prav tako bo s to vajo penis postaj manj občutljiv in bo zato manj težav s prezgodnjim izlivom.

 

PREBERITE TUDI:  Seks je lahko tudi zdravilen - 9 zdravilnih položajev

 

Najbolj pomembna je kompatibilnost

Kot uči daizem, je tesnoba in zaskrbljenost glede velikosti penisa povsem odveč, saj je bolj kot velikost pomembna oblika. Poleg oblike pa tudi kompatibilnost penisa z nožnico njegove partnerke, kjer je lahko penis ne le prekratek, temveč tudi predolg. Nožnica se namreč lahko razteza in krči v širino, ne more pa se dosti spremeniti v dolžino; največja podaljšava je zgolj nekaj centimetrov. 

Petnajst centimetrov dolg nabrekel penis bi naj bil popolne velikosti za povprečno veliko nožnico, tako da lahko prodre vse do konca vagine in doseže vsako njeno refleksološko cono z ujemajočimi refleksološkimi conami na penisu. Tako se bo moška refleksološka cona srca poravnala z žensko cono srca, pljuča s pljuči in tako naprej. 

 

PREBERITE TUDI:  Ženski orgazem ima devet ravni

 

Toda, če ima na primer ženska plitko nožnico, bo tudi povprečno dolg penis zanjo enostavno predolg, kar ji lahko povzroči velikanske težave. Moški namreč v vročici strasti penetrira do koder lahko in če ima nekompatibilno partnerko z zanj preplitko nožnico, lahko glavica penisa prodre tudi skozi obroč materničnega vratu in vstopi v maternico. Čeprav je penetracija skozi ta obroč oziroma "drugi prstan" vir velikanskega užitka za moškega, za žensko pomeni vir velikanskih težav - okužbe  in vnetja maternice, raztegnjen vhod v maternico (in zato še večja možnost za zdravstvene težave maternice) ter nagnjenost maternice. 

 

Isti moški s povprečno dolgim penisom pa ni ustrezen tudi za partnerko z nadpovprečno globoko nožnico, saj jo bo težko povsem zadovoljil, ker ne bo mogel do konca prodreti vanjo, pa še refleksološke cone penisa in nožnice se ne bodo ujele.


Velikost penisa torej vendarle ni pomembna, temveč predvsem kompatibilnost moškega penisa in ženske vagine. Ženska s plitko nožnico bo najbolj uživala z moškim s podpovrečno dolgim penisom, ženska s povprečno nožnico z moškim s povprečnim penisom, ženska z zelo globoko vagino pa le z moškim z nadpovprečno dolgim penisom.