Gremo na Tanergijin dan brezplačnih vadb!

Uredništvo Ringaraja.net | 25.8.2019

V soboto, 31. avgusta 2019, bo v pilates centru Tanergija® potekal dan brezplačnih vadb - Tanergijin dan. Poskrbljeno bo tudi za brezplačno varstvo!

 

Letošnji Tanergijin dan, ki bo potekal v soboto, 31. avgusta 2019 med 7.30 in 13. uro v pilates centru Tanergija® v Ljubljani, se bo odvil pod motivacijskim sloganom Ljubezen do gibanja = ljubezen do svojega telesa.

 

Program

Kot se za zdravo jutro spodobi, se bo Tanergijin dan začel ob 7.30 uri z jutranjim prebujanjem z Jano, ki nam bo po jutranjem miganju tudi skuhala kavico. Čas za jutranjo kavo, čaj in klepet bo sicer potekal med 8. in 8.30 uro, ko bo tudi odprtje težko pričakovanega Sreč(k)olova. Srečke za Sreč(k)olov, v katerem zadene prav vsaka srečka, bodo na voljo vse do konca Tanergijinega dneva oziroma do 13.30 ure.

Program se bo nadaljeval z dihalnimi vajami s Tino, ki nas bo (na)učila dihati počasi, neslišno, skozi nos, v trebuh ... Med 9.15 in 10. uro pa bo potekalo predavanje o prehrani v različnih obdobjih ženske.

Po predavanju se boste lahko udeležili različnih brezplačnih vadb: Tanergija morePilatesu (vadbi, ki vsebuje elemente pilatesa, joge in GroundZone vadbe), pilatesu za nosečnice, pilatesu za mamice po porodu, power pilatesu in pilatesu za najstnike.

Tanergijin dan bo zaključila ustanoviteljica pilates centra Tanergija® - Tanja Želj z vadbo 4 letni časi, ki vsebuje elemente štirih letnih časov. Pomlad prinaša dihalno vajo, poletje nekatere vaje iz kitajske tradicionalne medicine, s katerimi vplivamo na notranjost telesa, v jeseni se srečamo s posebej izbranimi vajami za moč, zima pa nas popelje skozi sproščanje notranjih organov.

Celoten program Tanergijinega dneva si lahko ogledaš tukaj.

 

PREBERITE TUDI: Kdaj po porodu spet na skupinsko vadbo?

 

Brezplačno varstvo z delavnicami za otroke

Med 9. in 12. uro bo organizirano tudi brezplačno varstvo z delavnicami za otroke, ki je namenjeno tistim otrokom, ki so premajhni, da bi lahko bili z vami na vadbi, a hkrati dovolj veliki, da lahko ostanejo sami na delavnicah.

Varstvo z delavnicami bo vodila Deni - avtorica terapevtskih pravljic Življenje v gozdu. Mesto za otroka lahko rezervirate skupaj s svojo prijavo na vadbe.

 

Opozorilo: Ker je število mest omejeno, čim prej oddaj prijavo na želeno vadbo/predavanje/varstvo! Prijavo oddaš po e-pošti info@tanergija.si ali telefonski številki 040 833 228 – s pripisom ure oziroma programa, ki ga boš obiskal/-a.

 

Tanergija