Družinski dopust, ki ga ne boste nikoli pozabili

PR | 18.6.2021

Družinske sobe z ločenimi spalnicami, posebna otroška restavracija, oprema za dojenčka, poletne delavnice in kampi s treningi s slavnimi športniki, wellness storitve za starše in otroke ... idealen recept za nepozabne družinske počitnice!

 

Najlepši trenutki so tisti, ki jih delimo s svojimi ljubljenimi, s svojo družino.

V družinskem Hotelu Falkensteiner Diadora, ki se lahko pohvali s kar štirimi zvezdicami, je vse prilagojeno ustvarjanju nepozabnih družinskih spominov, ki jih ne boste nikoli pozabili.  

Hotel prilagojen otrokom

Hotel Falkensteiner Diadora

Ko gre za družino, je seveda varnost na prvem mestu. Umeščenost kompleksa Falkensteiner Punta Skala in brezplačno parkiranje že ob vhodu pričara občutek varnosti in sproščenosti.

Vseh 250 sob popolnoma zadovolji vse potrebe družine - z ločenimi spalnicami tako staršem kot otrokom omogočajo visoko raven udobnosti, za popoln družinski oddih pa poskrbijo tudi balkon s pogledom na morje in bazene ter številne pomembne "malenkosti", ki so prilagojene prav otrokom.   

No, sobe pa niso tisti glavni adut, zaradi katerega je družinski Hotel Falkensteiner Diadora tako zelo priljubljen pri družinah. Še bolj privlačne so druge storitve v hotelu in kompleksu Falkensteiner Punta Skala.

Otroci lahko namreč igrajo nogomet in tenis (športne akademije nogometa in tenisa so zelo popularne, zato je najbolje, da otroka prijavite še pred prihodom v hotel!), se učijo plavati, skupaj z drugimi otroci gredo na tek ali raziskovanje sveta - vse to pod budnim očesom animacijske ekipe Falky, ki je zadolžena za varnost otrok pri vseh otroških aktivnostih.  

 

Otroci lahko jedo v posebni otroški restavraciji z animatorji

Hotel Falkensteiner Diadora

 

K sproščenemu družinskemu dopustu pa seveda spadajo tudi sproščeni družinski obroki. V družinskem Hotelu Falkensteiner Diadora točno vedo, kako poskrbeti, da bodo na družinskem oddihu v odlični hrani sproščeno uživali tako otroci kot njihovi starši.

Družinski obroki v Hedoniji so vedno sproščeni in veseli, tako da se lahko vsak dan prepustite kulinaričnim novostim iz mediteranske in mednarodne kuhinje ter nekaj teh novih okusov odnesete tudi s sabo domov.

Otroci lahko v okusni in "novi" hrani uživajo v družbi vrstnikov v posebni otroški restavraciji, kjer so jedi pripravljene posebej za otroški okus. Da je nova izkušnja še bolj posebna, pa poskrbijo animatorji otroškega sveta Falky Land, ki vsak obrok spremenijo v čisto pravo avanturo. Starši pa končno pridemo do nekaj sproščenih trenutkov v dvoje tudi ob hrani.

 

Poletne delavnice in kampi s treningi s slavnimi športniki

Hotel Falkensteiner Diadora

 

Na pravem družinskem dopustu starši vsekakor potrebujemo nekaj časa samo zase ali samo za naju. Za kar so v družinskem Hotelu Falkensteiner Diadora poskrbeli s profesionalnim osebjem, ki bo medtem, ko se boste vi prepustili kateri od storitev v Acquapura Spa, si privoščili skodelico kave na sončni hotelski terasi ali najeli kolo za raziskovanje Zadra, Nina in drugih čudovitih lokacij v bližini, poskrbelo za varstvo vaših otrok.

"V kompleksu Falkensteiner Punta Skala so nam aktivne oblike sprostitve in šport zelo pomembni, zato v skladu s tem razvijamo tudi našo ponudbo. Letošnja ponudba je polna številnih dogodkov, ki jih lahko gostje najdejo v našem koledarju dogodkov. 

Še posebej bi radi izpostavili delavnice in kampe s treningi, ki jih poleti organiziramo s slavnimi športnimi legendami, kot na primer Karel Novaček in Gilles Muller, jahanje konjev in ponijev, kamp za navijačice, delavnice freestyle nogometa in množica drugih čudovitih dogodkov in programov kompleksa," so sporočili iz kompleksa Falkensteiner Punta Skala. 

 

Vse to vas čaka v Hotelu Falkensteiner Diadora****S:

1) 250 sob in suit, 

2) 2000 kvadratnih metrov wellness centra Acquapura ter vodnega sveta z notranjim in zunanjimi bazeni z velikim toboganom, 

3) čudovita lokacija v počivališču Punta Skala direktno na obali ob morju,

4) otroški svet Falky Land, igralnica z animacijsko ekipo ter vodeni svet Falky z otroško savno in otroškimi bazeni,

5) atraktivna družinska igralnica,

6) animacija za otroke in oprema za dojenčke,

7) bogat športni in animacijski program,

8) ukusna alpsko-jadranska kuhinja,

9) športni center na prostem s 7 teniškimi igrišči (odprta od 1. aprila naprej), 3 večnamenskimi športnimi igrišči, 2 igriščema za padel, 2 igriščema za odbojko na pesku in mini golf ter

10) zabavno-športni center s zdravstvenim in fitnes klubom, kegljiščem in cono za igre Fortis Club.   

 

Ni važno, ali želite le pobegniti od vsakdanjega stresa in si privoščiti malo časa samo zase ali si ustvariti nepozabne družinske spomine - čudovit kompleks Falkensteiner Punta Skala ima vse! 

Več informacij o družinskem Hotelu Falkensteiner Diadora in aktualni poletni ponudbi najdete na tej povezavi!

 

Hotel Falkensteiner Diadora