VIDEO: 11 nasvetov vadbe v nosečnostiVadba oz. gibanje med nosečnostjo je izrednega pomena. Z redno in kontrolirano aktivnostjo se boste počutile bolje, postopoma in v skladu s priporočenimi razmerji pridobivale na teži ter posledično lajšale sam porod.


Vse kar potrebujete je:
- skrb za redno aktivnost
- dovolj zaužite tekočine
- lahka oblačila ter športni nederček
- ter zdrav razum.Oglejte si video z enostavnimi koraki, s pomočjo katerih boste zares uživali v zdravi in vitalni nosečnosti. 
 
Vir: Youtube.com

 • Novi video nasveti

  imageVIDEO: Kako lahko krepimo imunski sistem?

  Krvaveče dlesni, stalni zobje, ki gnijejo, karies, afte ... pogoste težave v ustih, s katerimi se sooča veliko otrok in tudi odraslih. Mar je to problem samo ust? Niti slučajno ne, pravi naturopatinja Erika Brajnik.
  Več >>

  imageKakšen je postopek testiranja s testom NIFTY?

  Kljub temeljitim pripravam ter najsodobnejšim postopkom testiranja plodove DNK pa je za nosečnico sam postopek testiranja NIFTY izredno varen in enostaven - pravzaprav popolnoma enak kot najbolj navaden odvzem krvi iz pregiba na roki.
  Več >>

  imageKako zmanjšati strah pred porodom?

  Je porod res tako zastrašujoč? Se ga moramo bati? Strah pred porodom (lokiofobija, tudi tokofobija) je pogosto pojav, vendar ga lahko zmanjšamo. Treba je razumeti, od kod strah izvira in se z njim uspešno soočiti. Kako, preverite v članku!
  Več >>

  imageVIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otrokove brce?

  Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med nosečnostjo pomembno, da brce vsak dan vestno spremljamo in štejemo. Kako? Preverite v prispevku.
  Več >>

  imageVIDEO: Kako se telo med nosečnostjo spreminja?

  Telo med nosečnostjo se spreminja za to, da nudi podporo razvoju novega bitja. Poglejte si zanimivo simulacijo, kaj vse se dogaja v ženskem telesu v času nosečnosti.
  Več >>