VIDEO: 11 nasvetov vadbe v nosečnosti



Vadba oz. gibanje med nosečnostjo je izrednega pomena. Z redno in kontrolirano aktivnostjo se boste počutile bolje, postopoma in v skladu s priporočenimi razmerji pridobivale na teži ter posledično lajšale sam porod.


Vse kar potrebujete je:
- skrb za redno aktivnost
- dovolj zaužite tekočine
- lahka oblačila ter športni nederček
- ter zdrav razum.



Oglejte si video z enostavnimi koraki, s pomočjo katerih boste zares uživali v zdravi in vitalni nosečnosti. 
 
Vir: Youtube.com

  • Novi video nasveti

    imageBrezplačen ogled filma Zgodba o plastiki

    Do 4. junija 2020 se je nov film Zgodba o plastiki predvajal že več kot 700-krat v 70 državah sveta, med njimi tudi v Sloveniji, kjer se je za ogled filma prijavilo že več kot 200 posameznikov. Do 11. junija si ga lahko ogledate brezplačno!
    Več >>

    imageVIDEO: Zdrava prehrana v nosečnosti in po porodu

    Obstaja veliko napačnih prepričanj in mitov v zvezi s prehrano nosečnice, vsekakor pa je uravnotežena in pestra prehrana najboljša izbira v nosečnosti in po porodu. Pomembno je uživati hrano bogato s hranilnimi snovmi, vitamini in minerali.
    Več >>

    imageVIDEO: Preprečevanje bolečin v križu v nosečnosti

    Obremenjenost hrbtenice v križu je v nosečnosti iz meseca v mesec večja, zato je pogosta težava noseč stalno prisotna bolečina v križu. V videu si poglejte, s katerimi vajami lahko to bolečino ublažite.
    Več >>

    imageVIDEO: #telovadimdoma s Tanergijo - 4. del

    Danes bomo telovadili s Tanergijino ambasadorko Nino in se pred ali po vadbi sproščali z dihanjem po kvadratu. V članku obvezno preverite tudi majsko Tanergijino novost - pilates v živo na Facebooku!
    Več >>

    imageVIDEO: Prehrana v nosečnosti

    Zdrava prehrana je pomemben del nosečnosti same. Če se zdravo prehranjujete vi, bo zdravo v vas živel tudi vaš otrok. Poglejte si video nasvet strokovnjakinje o pomenu zdravega prehranjevanja v nosečnosti.
    Več >>